Добре дошли в Здравец!

Накратко за философията
"Natural Horsemanship"

Философията на Natural Horsemanship е щадящ метод на отглеждане и работа с коне на базата на естествени методи за комуникация и разбиране.

В основата на тези истински методи на работа не е просто това КАКВО искаш да направи конят, а това КАК му казваш (показваш) какво очакваш да направи.

Natural Horsemanship

Най-посещавани програми

...

Конна база „Здравец” е точното място за пълноценна почивка сред автентичната красота на Балкана. В продължение на седмица, малчуганите ще получат уникалната възможност ежедневно да общуват с любимите конете, посредством езда и грижи за тях. Чрез квалифицираните си инструктори, базата предлага възможност за обучение по езда и преходи с коне до забележителности и исторически места. 

Заповядайте да отпразнуваме заедно един различен и незабравим рожден ден на Вашето дете, организиран сред природата с любимите животни- конете. Ще яздим, ще играем забавни игри на открито, като нашият аниматор ще Ви е изготвил индивидуална програма, съобразена с възрастта и броя на групата.След като всички деца се съберат, започва същинската забава, когато ще се запознаем и порадваме на кончетата, които малко по късно ще яздим.

Ти работиш и нямаш време за почивки?

“Програма Бягство” е точно това, от което имаш нужда. Изключи копютъра си, излез от офиса си и се присъедини към нас за едно 48 часово приключение. Събота сутрин ние слагаме седло на коня и тръгваме на езда по хълмовете. Това е най-добрият начин да опознаеш региона – малките изолирани места и живописни хълмове, гори, долини – да вкусиш от красотата на Предбалканските пейзажи.

За да задоволим повишения интерес от занимания на открито, предлагаме широка гама от активности и игрови елементи, насочени предимно към зареждане на екипа с положителни емоции. Изготвяме и индивидуални програми, които са съобразени с фактори, които пречат на екипната ефективност.

Снимки от галерията

...